Zde jsem udělal návod na upgrade ostřikovačů i s fotodokumentací...
Tento postup jsem již dříve provedl na CRX 2G a nyní i s nafocením na Civic 6G Aerodeck.
Celé mi to trvalo 50 minut i s focením.
Upgrade ostřikovače z Fabie
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade ostřikovače z Fabie
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Ajsik dne 27 lis 2010 01:30, celkem upraveno 3 x.
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace ostřikovače z Fabie
pokračování...
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Ajsik dne 27 lis 2010 01:17, celkem upraveno 1 x.
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace ostřikovače z Fabie
... a dokončení
- Přílohy
Re: Upgrade ostřikovače z Fabie
Šikula a nádherný návod. 

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Skusal uz niekto ostrekovace z nejakej hondy? Nech nemusim orezavat a podobne? Lebo skusil som tieto z fabie, nebolo to zle ale nechcem to moc silikonovat na kapotu. A aby sa to lepsie rozprasilo
na americkych forach vravia o accordoch 98-02, lenze US a EU model sa lisi, tak neviem ci do toho ist. Ak ma niekto nejake skusenosti dajte vediet 

- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že by ani nebylo potřeba silikonovat a stačil by kousek oboustranné lepící pásky a nalpit to zvrchu.. tak se na auta lepí hromada věcí, drží to, funguje to a nehnije to 

chosse.j píše:myslím, že by ani nebylo potřeba silikonovat a stačil by kousek oboustranné lepící pásky a nalpit to zvrchu.. tak se na auta lepí hromada věcí, drží to, funguje to a nehnije to
V tomtp pripade bych opravdu radej pouzil silikon, precejen je tam dost mala plocha na oboustranku.Je fakt ze oboustranka,obzvlast penova udrzi hodne velkou zatez.Jinak na silikonu nevidim nic spatneho.
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
V tomtp pripade bych opravdu radej pouzil silikon, precejen je tam dost mala plocha na oboustranku.Je fakt ze oboustranka,obzvlast penova udrzi hodne velkou zatez.Jinak na silikonu nevidim nic spatneho.[/quote]
Ono vzhledem k tomu, jak drží by to úplně stačilo.. Na silikonu by mě rozčilovalo to, že se pod ostřikovač dostane voda (třeba při dešti), pak se tam díky silikonu bude držet a bude hnít kapota. Nehledě na to, jak to vypadá. Jen můj postřeh, dost bych se toho bál
Ono vzhledem k tomu, jak drží by to úplně stačilo.. Na silikonu by mě rozčilovalo to, že se pod ostřikovač dostane voda (třeba při dešti), pak se tam díky silikonu bude držet a bude hnít kapota. Nehledě na to, jak to vypadá. Jen můj postřeh, dost bych se toho bál

chosse.j píše:V tomtp pripade bych opravdu radej pouzil silikon, precejen je tam dost mala plocha na oboustranku.Je fakt ze oboustranka,obzvlast penova udrzi hodne velkou zatez.Jinak na silikonu nevidim nic spatneho.

Tak kapota ma svuj sklon, takze boda se tam fakt drzet nebude a diky silikonu se ani dolu nedostane.A kdyz se to udela peclive, tak silikon neni ani videt