Odpověď zní ano, pasuje. Tedy...tisícihran pasuje. Však pokud by si ho chtěl někdo do CRX dát jako já, musí počítat s tím, že bude obruč blíže k budíkům, tedy dál od vás a páčky vám budou lehce olizovat prsty.
Zatím mě nenapadá možnost jak volant funkčně odsadit.
Průměrově je na tom stejně jako CRXovej, jen opticky působí větší.
Vypadá tam ale zatraceně dobře a jestli ho tam nechám se uvidí až po pár kilometrech.
Pasuje volant P3g do CRX?
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Nenapadá mě jiná možnost, než volant rozebrat, vzadu rozříznout uložení tisícihranu a převařit ho, aby se celý volant "prodloužil". Bohužel na to zas pak nebudou pasovat volantové plasty.
Ale jo, vypadá tam dobře.
Ale jo, vypadá tam dobře.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Já měl kdysi na červený CRX volant z Acco 3G. Tisícihran pasoval, ale byl taky blízko a myslím, že ani nešlo přepínat na dálkové. Vyřešil jsem to tak, že jsem si udělal takový mezikus, na který dosedl volant (jakoby povytažený na tisícihranu) a už to bylo použitelný.
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Ajsik píše:Já měl kdysi na červený CRX volant z Acco 3G. Tisícihran pasoval, ale byl taky blízko a myslím, že ani nešlo přepínat na dálkové. Vyřešil jsem to tak, že jsem si udělal takový mezikus, na který dosedl volant (jakoby povytažený na tisícihranu) a už to bylo použitelný.

Vypadá to pěkně