viaceri sa ma pytali na LEDky ktore som pouzil. Vacsinou to boli najlacnejsie varianty z ebayu. Vacsinou biela (studena biela). Rozpisal som kde a ake. Aby to bolo pekne pohromade. Mozno som este casom dopisem ine este (napr. do kufra, stropne svetlo ...)
No je to troska zlozitejsie, ale mozno ani nie.
v tlacitkovych spinacoch su obycajne ledky na 12V z ebay-u.

farba ma byt biela ale jednak je to vzdy trosku do fialovo/modra a druha vec tie tlacidla tam maju nejaky modrejsi filter tak nakoniec je to trosku modrejsie. Takisto je pouzita tusim v osvetleni zapalovaca/12V zasuvky.
V kontrolkach som pouzil ledky farieb ake maju kontrolky. Takze v cervenej kontrolke je cervena ledka, v zelenej zelena a modrej modra. Takisto som ju pouzil na osvetlenie regulatoru teploty na paneli kurenia. Tam musi ist TEPLA BUELA inak ti zanikne cervena farba. Su tam pouzite SMD ledky tieto:

Na osvetlenie budikov zhora a takisto tlacidiel smerovania vzduchu panelu kurenia som použil LED pasiky s 3ma ledkami. V paneli kurenia biely a na budikoch cerveny. S polohovanim sa musis vyhrat aby to svietilo ako ma. Nieco podone tomuto:

Na regulaciu vzduchu z vonku alebo recirkulacia tam som pouzil trosku vacsiu LEDku ale trebalo ju obrusit aby tam sadla ...

Hadam ti to pomohlo ...
Brano